16 mai 2011

Cronica de meci - Otelul vs Timisoara 2-1


By on 5/16/2011 12:14:00 a.m.

Dumineca seara , Galati ,vreme frumoasa! Stadionul Otelul miroase a tarani! La portile arenei stau oamenii ca bivolii,in tarc tinuti bine de jandarmi!Babe cu bastoane,bosorogi cu miros de naftalina si vechi,copii cu freza-coif in cap,moldovence arse mai des decat becul si galeria de ultrasi a galatiului formata in mare parte din tipi dubiosi,sudori,baieti tinerei cu 2 clase ca trenul sau pur si simplu oameni ai strazii.

Barbati dubiosi cu burtile de un metru si fata topita de la atata bautura scuipa seminte fara a le pasa de cei din jur!O doamna mai bine isi ia o flegma cu coji de semintze drept in brosa asezata parca din reviste pe haina.

SE DA DRUMUL LA STAUL
Cu 2 ore inainte de inceperea partidei galatenii sunt poftiti sa isi caute prietenos un loc in cochetul stadion din Galati.Nu va impingeti , se aude o voce de betiv,moment in care moldovenii navalesc precum bivolii care alearga la Pamplona intr-o zi de sarbatoare si aruncat cu rosii.

MIROASE A CHAMPIONS LEAGUE DAR SI A NESPALAT !!!
Meciul este pe punctul de a incepe,echipele si brigada de arbitrii pasesc domol pe gazonul-covor din Galati.Tribunele fierb,mirosul de branza si nespalat se simte din orice colt al stadionului,e normal nu ne aflam totusi pe Wembley!Golul lui Antal pica la tanc in minutul 14 iar stadionul erupe strigand si trimitand organe genitale si injuraturi de morti catre Timisoara si Marian Iancu.Minutul 50 ,Ianis Zicu egaleaza dintr-o faza care anunta cel mult venirea verii!Stadionul amuteste pentru un moment dar in minutul 72 omul care trimite mortul pachet spre Timisoara se numeste Pena care primeste o centrare drept in capul parasit de ceva vreme de par.Om mirosi a ceapa si leurda dar echipa miroase a Champions League se aude o voce parca dintr-o celula a unuia dintre boschetarii aflati in peluza galateana.

TABELA UMANA
In repriza a 2 a tabela de marcaj de atata emotie si excitatie se arde iar doua jaloane umane o inlocuiesc cu brio , Mitica si Pandele tin fiecare cate o cifra pana la final inlocuind cu brio tabela electronica.Afisati si marcatorii ... striga unul din galeria timisorenilor ironic.

Campioana lu ma-sa sau lu tasu!

CIFRELE MECIULUI
250 la 65 este diferenta de greutate dintre Marian Iancu si Marius Stan

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com