6 aprilie 2011

Italienii striga in cor : Chivu esti o catastrofa,expiratule,ne-ai distrus,kamikaze si "Chivu e un dezastru de proportii biblice"!


By on 4/06/2011 12:55:00 p.m.


Dupa ce in weekend a avut o evolutie catastrofala in meciul cu AC Milan,fiind aproape de un autogol si primind un cartonas rosu in minutul 50,rudimentarul fundas roman Cristian Chivu si-a continuat evolutia "epocala" si in partida din sferturile Uefa Champions League contra lui Schalke 04,fiind din nou eliminat in minutul 60 si gresind colosal la golurile lui Edu si Raul.
Reactile din presa Italiana au fost dure si l-au pus la zid pe Chivu dupa evolutia catastrofala de marti seara.


Mediaset:
"Intelegem de ce joaca Chivu cu casca desfacuta. In realitate, e un kamikaze aflat in misiune. A pierdut toate duelurile! Absolut toate duelurile cu Edu, Raul si Jurado! Chivu e o veritabila scrisoare de demisie din pozitia de fundas central. Frustrat si confuz, a luat al doilea rosu in cele patru zile dintre derbi si Liga Campionilor, iar Inter a incasat opt goluri."

La Stampa:
"E expirat! La al doilea gol egalizator al lui Schalke i-a deschis o autostrada lui Edu. Alta gafa la reusita lui Raul. Un dezastru in rest, eliminat ca si in derby!"

Datasport:
"Nu mai e nimic de spus. Chivu ne-a lasat din nou si va rata si meciul tur. Cei de la Schalke nu ne-au iertat!"

Corriere dello Sport:
"Eliminarea lui Chivu a ingropat-o pe Inter!"

Quotidiano:
"Antrenorul Leonardo a fost tradat de oamenii sai. Fundasii centrali ai Interului, de pilda, au fost o catastrofa. Chivu e un dezastru de proportii biblice. Înca o data a facut ce-a facut si a fost eliminat în repriza secunda"

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com