24 iulie 2011

Becali alungat de proprii argati!


By on 7/24/2011 12:47:00 p.m.


In ziua cand steluta a debutat cu stangul in campionat la Sibiu,Gigel a intrat cu chef de caterinca dar si usor iritat in direct la emisiunea moderata de Vali Moraru.Acesta a criticat comentatorii meciului Dan Stefanescu si Bogdan Socol si a acuzat postul Digisport ca umbla cu cioara vopsita si se tin de magarii la adresa Stelei. Adevarul este invers ,cei doi comentatori avand veleitati ros-albastre declarate,insa la jocul prestat de fosta echipa vaduvita de Ghencea,nu puteai sa ridici osanale aiurea.Obisnuiti probabil cu limbile in cur aduse pe vremea lui Ceausescu dar si mai recent,haimanalele din Ghencea se simt atacati cum cineva spune adevarul.

Chiar si "Nea Imi" si "Helmi" au afirmat ca jocul stelei a fost unul slab iar generalul "Tata Puiu" a indraznit mai mult spunand ca "Steaua a fost penibila".

Coana Meme obisnuita sa dea declaratii doar dupa victorii, se pare ca dupa euforia de la finala cupei castigata impotriva lui Dinamo,Coana Mitza Travestita nu a mai avut prilej de fericire,de parca ne aducem aminte de zilele cand managerul care batea suporterii pe stadioane anunta hegemonia Stelei,aceasta intrand in seceta de trofee timp de 5 ani dupa "defuncta" declaratie.Se pare ca la infrangeri managerul cu chip de pervers nu isi asuma nici o vina,el isi arata mutra perversa de travestit doar la victoriile stelei.

Cat despre jocul echipei militare,numai de "bine"!

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com