13 iulie 2011

Gata cu Bute! Fratii Karamazov vor comenta supercupa Romaniei dintre Otelul si Steaua!


By on 7/13/2011 12:15:00 a.m.

Dupa 4 zile obositoare in care l-am visat pe Bute,am vorbit despre Bute,am mancat Bute,am respirat Bute si am vomitat Bute,ne intoarcem la oile noastre... sau ale lor ,caci Steaua joaca supercupa Romaniei impotriva campioanei Otelul Galati.

Introdus de putina vreme pe blogul nostru,Livetextul realizat de fratii Karamazov a facut valva si a binedispus audienta de calitate de pe te-japka.blogspot.com.

Acelasi format livetext cu Fratii Karamazov va imbraca meciul dintre Otelul si Steaua din supercupa Romaniei duminica.


Steaua
Cu mai putin de 1 saptamana pana la inceperea sezonului pentru oile lui Gigi, echipa dintre cimitire nu are habar de arena pe care va paste meciurile in viitorul sezon. Gigi ursul si paraleul patron analfabet cu 2 clase ca trenul,avere ilicita,vila in pipera si veri infractori se afla in scandal cu Ministerul Apararii caruia ii datoreaza 300.000 de euro pentru chiria din Ghencea.Cum nu este obisnuit cu platile datoriilor si lucrurile firesti,Gigi Ursul incearca o migrare a turmei din Ghencea spre alte pasuni mai pline de iarba,mai putin sugatoare de venituri si de preferat o audienta la stadion care daca se poate sa ii cante in struna babuinului.

Otelul
Proaspat campioana in Liga I ,echipa condusa de Marius Stan ,maestrul smecheriilor si potlogariilor din Liga lui Mitica in sezonul trecut,se pregateste pentru prima supercupa din istoria clubului.Cu acelasi lot si cu cateva achizitii second-hand,echipa lui Scuipinol incearca sa surprinda din nou si este gata sa ii "fure" supercupa Coanei Travestita si compania.

2 japkomentarii:

  1. =))))))))))))))) scuipinol si becalu il sug de pula pe berbecaru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Alo
    Pentru toți cei care au nevoie de un împrumut special pentru a reconstrui
    life.We lor sunt o societate cu răspundere limitată și Consiliul de Supraveghere
    Capital 40446205292 € vom da împrumut special, la o rată de
    3%. Suntem capabili de a împrumuta bani oricărei persoane fiind
    în nevoie și de capacitatea de a rambursa și în special recunoscător nostru
    beneficii. mulțumesc să mă contactați prin e-mail: jeanpaul.carrougeau@aol.fr

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com