9 iulie 2011

LIVE TEXT cu Fratii Karamazov, de la Romexpo : Gala Bute vs Mendy livetext in exclusivitate.


By on 7/09/2011 09:14:00 p.m.

UPDATE 21:53 Rad si curcile de noi,Cotimanis pe post de ring announcer la luptele de doi lei.

UPDATE 21:52 Propaganda ieftina facuta de Elena Udrea si Protv, in acest moment cocalarul care a castigat romanii n-au talent canta mizerii.

UPDATE 21:49 Nu se intampla nimic,lumea a inceput deja sa caste.

UPDATE 21:48 Aglomeratie incredibila la veceurile de la Romexpo,o coada uriasa asteapta la usa haznalei,se pare ca Marian Iancu se afla in spelunca si efectueaza un scaun prelungit dupa o masa cu iaurt si pere.

UPDATE 21:38 Pe antena1 incepe un film de doi lei "Maestru din umbra" ,unde Steven Seagal nu primeste nici macar o palma si infrunta cartelul crimei si rechini ucigasi.

UPDATE 21:37 Gala continua cu meciuri la care poti sa tragi si un pui de somn.

UPDATE 21:36 La eveniment participa mai multi oameni...

UPDATE 21:35 Petarda de la Sport.ro ,Ioana Cosma se afla si la acest eveniment ,fiind reporter special alaturi de Lipovan si parodia de Filoti. Cea mai buna transmisie si organizare este produsa de echipa te japka compusa din Fratii Karamazov care sunt pretutindeni si niciunde.

UPDATE 21:29 Sala e plina ochi de prosti,aceastia venind inainte de ora 20:30,crezand ca meciul incepe la ora mai sus scrisa,acestia au luat teapa si sunt torturati sa vada toate luptele la categoria musca si lacusta pana la "Main Eventul" de la 23:30 dintre Bute si anonimul Mendy.


UPDATE 21:22 Nu s-a mai intamplat nimic

UPDATE 21:18 La meci a mai venit un om

UPDATE 21:15
Rudel Obreja a tras o basina dementiala,mirosul se poate simtii chiar si in cartierul Militari

7 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com