19 noiembrie 2011

Critică dă feşion de Cătălin Sclerozatu! azi : Gigi Multescu


By on 11/19/2011 12:38:00 a.m.

Desi are o cariera bogata ca fotbalist si activeaza de peste 15 ani ca antrenor la diverse echipe obscure din Turcia si Romania deci automat are o oarecare avere, Gheorghe Multescu oripileaza atmosfera cu o vestimentatie demna de anii 40' !Si cum un necaz nu vine niciodata singur , coafura acestuia seamana mai mult cu un vatrai sau un pamatuf prafuit si antic sau sa-mi fie scuzata expresia "cu parul de la pula" !

Prefera "balonzaidere" si "trenchiuri" demne de filmele din anii 40!

 Gigi Multescu nu a fost niciodata un macho-man sau nici macar un om cu o "charisma" extraordinara.Indiferent de varsta, iesirile sale in public erau anoste si aminteau deseori de aparitiile unor oameni din filmele in care actiunea se petrece undeva intre anii 1920-1940!Balonzaiderele largi,neingrijite si stranse "brutal" la brau "imbibate" cu o "droaie" de "ţoale" pe "dedesubt" ne-au invadat televizoarele dupa anii 90 cand Gigi Multescu a migrat de la o echipa la alta,schimband cluburile precum schimba unii ciorapii.
 Frizura de tip "Ceausescu" a ramas neschimbata inca din anii 80 la Multescu, parese ca si parul perie il impiedica pe fostul dinamovist sa isi schimbe odata blestemata de frizura de parca ar fi o peruca anosta!
Astfel , specialistul in feşion al siteului Te Japka ,Catalin Sclerozatu  acorda urmatoarele calificative:
VESTIMENTATIE : 2/10
FRIZURA : 3/10
CARISMA : 0/10
MULTESCU STYLE : par perie de tip "ceausescu" ,trenci sau balon,cravata uscata si muscata de molii,pantofi din anii 70,pantaloni de tergal sau de moş!

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com