26 aprilie 2011

Dinamo bate Steaua in Ghencea cu 1-0 prin golul lui Torje!Travestita cere victorie la masa verde,Becali arestari in masa,Borcea danseaza ca Shaqira!


By on 4/26/2011 12:49:00 a.m.


Dinamo a invins Steaua in Ghencea cu 1-0 prin golul marcat cu capul de Torje!Asteptat cu surle si trambite partida dintre cele mai galonate echipe din Romania a fost trasa de par si cu putine evenimente fotbalistice,cu jucatorii "militari" zbatandu-se in van fara reusite si cu "cainii rosii" pragmatici pana la final care au asteptat si au muscat letal prin golul piticului Torje!

Partida a fost ca de obicei cum ne-am obsinuit in Romania de ani buni,mai interesanta la finalul meciului.Masina lui Gigi Becali vandalizata,rascoala in Ghencea,jucatorii dinamovisti acuzati ca au aruncat fulare cu petarde suporterilor ros-albi,cu o Coana Mitza-Travestita in zile mari care a pornit un atac virulent la adresa jucatorilor dinamovisti,cerand arestarea acestora si pierderea meciului de catre Dinamo cu 0-3.

Gigi Becali a sfarsit la politie pentru a depunde marturie impotriva golanilor care i-au vandalizat masina si au aruncat cu sticle in stafful sau!

foto onlinesport

1 japkomentarii:

  1. Toata lumea vorbeste de jucatorii dinamovisti ca au dat torte galeriei. Dar cel mai mare vinovat, Cartu, a reusit sa scape dup ace a introdus 11 petarde pe teren si nu s-a prins nimeni.

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com