19 martie 2012

Culmea nesimtirii partea a 2 a! Bozgorul blatist portocaliu de la CFR Cluj se plange de conspiratii!


By on 3/19/2012 07:58:00 p.m.

Dupa ce ieri va prezentam un episod despre nesimtirea fara limite a unor "derbedei" din fotbalul romanesc,un alt nemernic loveste fara mila si dupa principiul "ba pe-a ma-tii"  acuza echipele adverse ca ar umbla la cutia cu "mirodenii" si incearca sa castige puncte nemeritat la masa verde sau prin alte mijloace de care ei sunt straini.

Paşzkäny Arpad ,patronul celor de la CFR, omul care a transformat fotbalul romanesc in afacere proprie in ultimii 5 ani.Omul care a calcat si pe cadavre pentru a castiga trofee cu orice pret.El si doctorul au facut ca CFR Cluj sa fie cea mai avantajata echipa de arbitrii in ultimii 5 ani!Si tot ei s-au folosit de culoarea politica pentru a obtine diverse avantaje si magarii in lupta cu contracandidatele.

In articolul de ieri am afirmat ca ar fi o rusine fara margini ca Dinamo sa castige meciul cu Sportul la masa verde , insa aceste cuvinte nu pot si nu au voie sa vina din partea unor oameni "nenorociti" precum Paşzkäny Arpad sau alte jigodii din conducerea CFR-ului.Ultimii care ar merita sa vorbeasca despre arbitraje,masa verde si magarii cu comisiile sunt cei de la CFR Cluj! RUSINE!


Conducătorii de la CFR Cluj au acţionat ca nişte hoţi şi ca nişte trădători! Ăsta e modul lor de lucru, care este deja cunoscut. În Italia există o vorbă: "Gentlemenii se nasc, nu se formează!". -  Andrea Mandorlini( 14 Septembrie 2010.)

1 japkomentarii:

  1. Daca nu-ti place CFr sa nu te uiti la ei. Nu te obliga nimeni. Altfel Paszkanyi nu este bozgor, daca intelegi sensul cuvantului. Bozgor inseamna ca nu ai tara. Sa stii ca noi avem, poate tu nu ai? Am nascut aici in Ardeal, si bunici si strabunicii nostri si a lui Paszkanyi. Deci avem tara, nu conteaza ca cum il cheama. Poate tu esti din Moldova sau Tara Romaneasca, fara inteligenta, fara cultura, fara trecut.

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com