16 martie 2012

Perversitatea moldoveanului


By on 3/16/2012 12:46:00 p.m.

Cu aere de invatator si atotstiutor ,dar si cu impresii de incoruptibil si "curat ca lacrima" , "boldeanul" care patroneaza echipa stiuletilor de porumb si boilor (animalelor) ,incearca o imitatie second-hand a analfabetului din sud-estul tarii,Gigi Becali ,supranumit si Ursul Belciug sau Ciobanul.

Cu expresii repetitive si cu negari evidente,"porumbacu" vede doar ce vrea el sa vada dupa principiul "eu cand vreau sa fluier,fluier".

Dupa ce a aruncat cu "coji de nuca" in "geamanul" Craciunescu,Porumboiu a primit ce si-a dorit cu ardoare si ce a exprimat in direct pe televiziunile de "grota", "sa ne arbitreze copii" ,spunea moldoveanul la o emisiune.Ultimele doua partide ale Vasluiului au fost arbitrate culmea chiar de doi "copii"  care culmea au mai si ajutat ..... pardon , care culmea au si gresit omeneste in favoarea echipei vasluiene.

Evident, cand se greseste in favoarea Vasluiului sunt doar niste greseli omenesti ,insa daca se da un corner impotriva moldovenilor este clar vina "agenturilor straine" si "lorzilor sith".

Perversitatea oamenilor din fotbal este evidenta, iar faptul ca acestia sterg totul cu buretele cand echipa lor e avantajata dar arunca cu cutite si bastoane cand e dezavantajata spune multe despre moralitatea si cinstea acestor oameni care incearca sa pozeze mereu in niste fetite de gradinita prinse de lupul cel rau si "regulate" precum Mircea Sandu reguleaza fanii nationalei.



“Nimeni nu-i poate imputa acestui copil ca nu e un om corect. Sunt cu adevarat greseli omenesti si n-ai cum sa le contesti. Reluarea din spatele portii arata ca a fost penalty la Paraschiv in duel cu Milanov, dar si eu ma puteam insela daca eram pe teren.”, a declarat Porumboiu

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com