28 aprilie 2011

Cronică de meci - Vaslui vs Craiova 2-1 !


By on 4/28/2011 01:16:00 a.m.


Miercuri seara,zi caldă de aprilie!Stadionul Municipal din Vaslui se umple!Bărbaţi cu feţele tumefiate si mâinile bătătorite de sapă si cules de barabule stau la poarta stadionului cu tichetul de meci pentru a asista la urcarea Vasluiului pe primul loc măcar provizoriu ,pentru prima dată in istorie.Femei cu batic si miros de branza,copii fugiţi de la ultima oră de gimnaziu cu sucuri ieftine si pufuleţi românesti in mână se inghesuie sa prindă inceputul partidei ca nu cumva să piardă fiesta fotbalistică oferită de Wesley,Adailton si compania.Ora 18:57,stadionul aproape plin,pe teren coafura lui Reghenkampf rezistă in continuare,ţâţele Anei Maria Prodan se observa timid de la tribuna a 2 a,Porumboiu se aseaza domol pe fotoliul de la oficiala unde pare mai mult o sufragerie!Ora 19:00 meciul incepe!Echipa moldoveană incearcă să transeze meciul din primul minut,mai precis in minutul 13 cand o centrare a lui Annang de pe partea stângă este reluată in poartă de "joagărul oltenesc" Dorel Stoica,autogol de cascadorii rasului!Camerele televiziunii dau o raita peste panorama stadionului,diversi indivizi fericiti care scuipa seminte işi văd visul cu ochii,Vaslui lider provizoriu!DAR STUPOARE..... minutul 40 aduce egalarea prin golul oltenilor marcat de Subotic!Stadionul freamătă,"domnu` Porumboiu" se scarpină timid in crestetul capului şi se abţine cu greu sa nu dea un telefon catre Hizo.Vasluienii sunt salvaţi pe final de catre vesnicul salvatore de la patria,Wesley care inchide tabela la 2-1 si pastreaza echipa moldava cu sanse reale la primul trofeu din istorie!

Dupa meci scandal mare,patronul cu ochelari de soare ,Adrian Mititelu il acuza pe Porumboiu de jocuri necurate si pe Vasile Avram de perversitati si giumbuslucuri amenintand cu FIFA si UEFA. Sa-ti fie rusine ,Adrian Porumboiu!

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com