1 aprilie 2011

U Cluj si Dinamo blat ca pe vremurile cooperativei!Tudor greseste,Andone penibil,Danciulescu la 30 de minute de Bunica.


By on 4/01/2011 10:50:00 p.m.


Dinamo Bucuresti s-a mai inclinat inca o data in fata mediocrei U Cluj dupa ce in tur a pierdut 4-3 in Stefan Cel Mare ,Dinamo si-a ridicat fusta si in retur pierzand cu 2-1 in fata unei echipe orfane care joaca prin vecini si care dispune de niste jucatori de o valoare indoielnica.In urma acestei victorii,Universitatea Cluj agoniseste a 2 a victorie in ultimele 10 etape!

In prima repriza jocul de-a latul amintind de un Suedia -Danemarca punea stampila pe meci BLAT!In cele din urma Claudiu Niculescu a marcat fara voia lui dintre doi fundasi care au sarit fals.Golul lui Danciulescu din minutul 69 putea sa il faca pe atacantul dinamovist "un nou caz bunica" dar jucatorul cu numele de circ Menasel a inchis tabela dupa un fault in atac al clujenilor si mai multe gafe de cascadorii rasului ale fundasilor dinamovisti.

Furati din grajdiul patronului cu ochelari de soare,cei doi olteni rebeli care s-au antrenat prin parcuri mai bine de 2 luni au facut si ei un joc mediocru.

Cu un Cristi Borcea retras in umbra la Miami care mimeaza o boala "de mercur" ,Dinamo pare a fi principala sursa de inspiratie si de puncte pentru echipa lui U Cluj.
25% din punctele agonisite de Clujeni in aceasta editie de campionat sunt obtinute impotriva dinamovistilor.

Un lucru este sigur , anuntat cu surle si trambite proiectul "New Dinamo" a murit la nastere.

2 japkomentarii:

  1. Sunt de acord :)) Greu la deal cu boii mici ;)///Ps. Noi te avem in blogroll, poate vrei si tu sa ne bagi; daca nu, nu-i nicio problema ;) Salut!

    RăspundețiȘtergere
  2. sigur adriano.splendoarea fotbalului nu?

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com