21 mai 2011

Cristi Chivu a dezertat de la echipa nationala !


By on 5/21/2011 12:32:00 p.m.


21 mai ,ziua in care toata lumea astepta apocalipsa prezisa de un pastor nebun si dornic de a-si face reclama la propriul radio prin mesaje care sa atraga atentia cum ar fi evenimente de genul "sfarsitul lumii".Ziua in care trebuia sa vina apocalipsa a venit,ora prezisa de pastor a trecut si ea,cutremure nu au fost,tsunami nicidecum,ploaie cu foc nem,extraterestrii nu au venit sa cucereasca planeta si nici macar nu a plouat!

Adevarata apocalipsa se produce chiar in Romania pe la 12 amiaza unde Cristi Chivu fostul capitan al nationalei de fotbal a Romaniei anunta oficial retragerea sa de la selectionata romana.

Dupa mai multe meciuri importante de unde Chivu a lipsit si a preferat sa stea prin parcuri cu fetita si sotia sau sa se refaca pentru anumite meciuri din Serie A (cum ar fi infrangerea cu AC Milan 3-0 sau cea din CL cu Schalke 04 5-2) ,retragerea definitiva a venit.

Dezertarea capitanului vine intr-un moment in care selectionata tarii noastre se afla alaturi de Gabon si Ingusetia in clasamentul coeficientilor si la mare distanta de primul loc din grupa care duce la Euro 2012.

Niciodata Cristi Chivu nu va intra in clubul select al capitanilor alaturi de Cornel Dinu,Gica Popescu sau Gica Hagi.Cei din urma au slujit tara si echipa nationala cu mandrie si nu au preferat sa se relaxeze sau sa joace doar la echipa de club in dauna nationalei.

Vestea din punct de vedere fotbalistic nu e o drama, din contra,Chivu nu mai putea ajuta nationala fiind depasit de fotbal de ceva vreme chiar si la echipa de club.
Defensiva tarii noastre are potential si solutii mult mai bune si de durata mai lunga decat acest tradator de neam si tara.
Stefan Radu,Gardos,Tamas,Goian,Papp sunt oamenii care pot acoperii cu brio locul fostului capitan.
Dar impresia morala lasata de Chivu ramane,el paraseste anturajul echipei nationale prin fundul gradinii.

Cristian Chivu esti o mizerie,nu ne mandrim cu tine, esti un materialist,un jucator resapat,expirat,plin de interese si manevrat de catre impresarii tai precum Pinocchio de Gepetto.

Sa-ti fie rusine Cristian Chivu !

4 japkomentarii:

  1. @Jon

    chiar si comentarii de la handicapati precum tine sunt acceptate pe acest blog. orice oligofren poate sa ne injure si sa foloseasca tot arsenalul din dotare.noi ne spunem doar parerea personala , copil de balcon avortat in beci ce esti Jon!

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit un o parere adevarata despre aceasta dezertare plina de lasitate ca altfel nu pot sa o numesc. Am cautat pe google "chivu dezertor" si ajunsei la aceasta pagina.
    Sper totusi sa-i revina mandria la cap si sa se intoarca.

    RăspundețiȘtergere
  3. aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhaaaaaaaaahhhhhhhhhhaaaaaaaaaa mama ce bine imi pare k il da afara inter,makr dak ar ramane amanet........

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com