26 mai 2011

Curva Ligii I a facut din nou spectacol in finala cupei Romaniei! Coana Miţa Travestita s-a dat iar in stambă aseara!


By on 5/26/2011 06:28:00 p.m.


Cel care a coborat din loja si a lovit ca un ultim golan un suporter stelist in anul 2005,care a obisnuit asistenta de pe stadioane cu gesturi si reprezentatii suburbane,travestita care ocupa functia de sluga la echipa din Ghencea a avut aseara un nou episod de indisciplina chiar in finala cupei Romaniei in fata a 8000 de spectatori si a aproximativ 4 milioane de telespectatori care au urmarit partida la tv pe ProTv.

Golanul cu figură de pervers hermafrodit a traversat stadionul intrand pe gazon pentru a potolii galeria stelei care a aruncat cu torte la golul 2 al militarilor.Cu greu a fost dat afara din teren si s-a impotrivit chiar si fortelor de ordine care l-au evacuat in cele din urma fiind trimis in tribuna.

Spectacolul suburban a continuat şi după meci , curva masculină ironizând jucatorii dinamovişti şi aparând parcă dupa o partidă de viol plin de transpiraţie şi spume la mai toate posturile de televiziune pentru a spumega pelin.



In toamna lui 2005, cand Steaua era eliminata rusinos din "16-imile" Cupei de "satelitul" Rapidului, patronul Gigi Becali afirma in stilul sau caracteristic, intr-un interviu acordat pentru EVZ: "Imi bag pula in ea de Cupa".

Managerul Mihai Stoica nu s-a lasat nici el mai prejos si a sustinut un an mai tarziu, dupa ce trofeul a fost castigat de echipa din Giulesti, ca "toata lumea stie ca aceasta Cupa a Romaniei este o competitie pentru loseri"...

Si timpul le-a dat dreptate looserilor!

1 japkomentarii:

  1. stoica trebuie prins si batut odata pentru totdeauna. acel moldovean nasol, modelul nasolelilor din tara asta ar trebui expulzat in etiopia caci acolo ii este locul. sper ca ziua sa-i vina cat mai repede acestui nenorocit incult fara caracter si fara valoare.

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com