9 mai 2011

Steaua si-a batut joc de fotbal in partida cu Gaz Metan!Olaroiu tactica pulii,Coana Mitza in culmea fericirii!


By on 5/09/2011 01:27:00 a.m.


EPILOG
Duminica seara o partida ce conta pentru locul 5 si o calificare in preliminariile Europa League s-a transformat intr-un circ si o partida de doi lei unde practic fotbalul a trecut pe planul doi.Centrarile in peluza si sutul care era sa darame unul din stalpii nocturnei a lui Nicolita au fost sarea si piperul partidei de la Medias.Iesirile haotice ale handbalistului Tatarusanu,greselile de doi lei marca Iliev sau tentativele de dribling a le lui Dodel au umplut tabloul de mizerie si rusine unei partide ce il facea si pe cel mai activ si insomniac om sa atipeasca!

TACTICA SI OLAROIU
Venirea lui Olaroiu s-a facut simtita inca de la prima partida cu acesta la "loja oficiala"!Apararea pe 3 randuri,neputinta lui Nicolita,centrarile aiurea si zbatutul in neant au readus aminte de anii de glorie ai lui Olaroiu un antrenor eminamente defensiv.

SUTUL CARE ERA SA DARAME STALPUL
In repriza a doua Banel Nicolita a incercat un sut pe poarta mediesenilor dar mingea trimisa de jucatorul de etnie tigan era sa darame unul din stalpii nocturnei!

SUS SUS SUS SUS
La final ,baietii de la tara,taranii cu mainile batatorite de la sapa si grebla l-au rugat pe analfabetul din Pipera sa mai urce pe Maybach sa faca ca toate orataniile!Sus,sus au strigat magraonii dar Gigel a refuzat politicos "daca bateam ma urcam!"

3 japkomentarii:

  1. Dude...e cel mai lame post citit in viata mea.un post al unui om care nu prea stie ce inseamna respect, a unui rasist

    RăspundețiȘtergere
  2. anonim, pe mine nu ma judeca nimeni,e parerea mea si a celor care scriu articole pe acest blog si avem dreptul la opinie.Tiganul este o etnie nu e o jignire.iar daca nu stii ce inseamna ironie,satira si pamflet du-te si citeste gazeta sporturilor si alte mizerii. noi oferim altceva , pentru stiri banale sunt alte 5000 de siteuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. bai anonim ala cu dudele. gogule daca nu-ti place, de ce mortii tai de putrezit intri aici?

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com