8 martie 2011

Cronica Champions League! Babacul Lucescu vrea sa penetreze sferturile,Arsenal incearca imposibilul!


By on 3/08/2011 02:03:00 p.m.


Astazi seara au loc primele doua meciuri retur din optimile UEFA Champions League,avandu-i ca protagonisti pe Mircea Lucescu,Montella,Guardiola,Wenger si echipele lor.Surpriza optimilor este echipa babacului Lucescu care aflata in premiera in aceasta faza a competitie,forteaza si accederea in sfeturi dupa ce a obtinut un succes istoric la Roma 2-3.Roma resuscitata in ultima partida de campionat de noul antrenor Montella ,nimeni altul decat fostul international care a penetrat atatea aparari facand un cuplu letal cu Totti in anii de glorie ai Romei.

In cealalta partida,Arsene Wenger incearca sa o elimine in premiera pe FC Barcelona din competitia suprema dupa ce in tur a luat un avantaj minim pe teren propriu 2-1 prin golurile lui Van Persie si Arshavin.

Barcelona - Arsenal 21:45 Camp Nou dolcesport sau streaming live internet japka
Sahtior Donetsk - AS Roma 21:45 Donbas Arena tvr1

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com