24 martie 2011

Mandria de Booveni aduce numai "problemi" !


By on 3/24/2011 09:24:00 p.m.

Aparut in peisajul Ligii 1 din sezonul 2006-2007,Adrian Mititelu a introdus in fotbal clauza anti Steaua si Dinamo!Niciodata un jucator la rivalele de moarte ,era placa pe care o punea patronul cu ochelari de soare de fiecare data cand venea vorba de cate o oferta pentru jucatorii Craiovei.

Acum insa ,la 5 ani de esecuri si chinuri groaznice in primul esalon,cu mereu sperantele si talentele "Eternei Terra Nova",aflat in mijlocul unor scandaluri fara iesire si presat din toate partile,Adrian Mititelu a ajuns la vorba "satanei" ca in fotbal daca vrei performanta jucatorii trebuie sa circule pe la echipe pana isi gasesc locul si ca dupa caz sa nu apara plafonarea la cei care petrec prea multi ani la aceasi echipa fara ca echipa respectiva sa ii ofere perspectiva de a avansa in cariera prin castigarea de trofee.

Dupa ce Stefan Barboianu si Valerica Gaman au semnat cu Dinamo nu demult,aseara o eterna speranta din Banie a semnat cu cealalta echipa urata de moarte de catre olteni,Steaua!Este vorba de Mihai Costea fratele mai mic si mai pricajit al lui Florin Costea.
Imediat dupa vanzarea "fratelui mai prost" ,Mititelu a anuntat ca Universitatea Craiova a oprit embargoul si ca orice oferta pentru jucatori de la orice echipa inclusiv Dinamo ,este luata in seama.

Un vechi proverb spune "Mandria,ochiul mintii il orbeste" ,si se aplica perfect la patronul cu ochelari parca scosi din filmele cu Star Trek.Daca lasa in urma mandria de Booveni,probabil ca echipa din Banie acum nu se mai zbatea in ghiarele matineului,dar deh,mandria orbeste pe om fie el chiar si un fost locuitor din Booveni!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com