9 martie 2011

Coana Mitza vs Coana Vica ! Razboi suburban intre femei!


By on 3/09/2011 06:03:00 p.m.


Mihai Stoica sau "Coana Mitza" pentru cunoscatori, a tinut miercuri dupa amiaza o conferinta de presa in care a explicat de ce ramane la Steaua,cum s-a impacat cu Cartzu si a lansat cuvinte grele asupra lui Victor Piturca sau "Coana Vica" mai nou!

iata un rezumat din conferinta Coanei Mitza :
"Ce spune Coana Vica Bosumflata (N.n. Piturca) nu face altceva decat sa-si demonstreze limitele. A ajuns la menopauza si este foarte nervoasa, mai ales ca au prins-o cu pachetul de filmat in tigari si nu mai poate sa fure la cazinou. Ce sa mai spun de Coana Vica Bretonata de la Orodel!"

"Coana Vica Bosumflata chiar arata bine. Daca si-ar taia bretonasul, Coana Vica Nervoasa ar arata chiar bine!"

"Coana Vica are "wet dreams" (vise umede) ca se intoarce la Steaua, dar acest lucru nu s-ar intampla. Coana Vica are niste indeletniciri ascunse! Din vara tot eu voi fi aici, el nu mai vine nici macar sa-mi aranjeze echipamentul in vestiar"

"Coana Vica nu se astepta niciodata ca echipa pe care am condus-o eu sa obtina asemenea performante, cand de fapt ea plecase umilita in ultimul hal in Europa. De aici a pornit conflictul meu"

"Coana Vica poate sa vina la Steaua ca sa se uite la meciuri, sa aplaude, sa mestece guma. Pentru altceva, nu prea!"
"Piturca il rugase pe Falemi sa se imbrace in arab, ca sa spuna ca au venit arabii sa-i faca o propunere"

"Lui Piturca ii place tiki-taka, numai ca trebuie sa-i schimbi portile ca sa ajunga mai repede sa-si creeze ocazii

"Am inteles ca Steaua Orodel cauta un nou manager. Poate ca se duce acolo!"

Auzind acestea Coana Vica i-a raspuns Cucoanei Mitza :

"O sa am eu ac de cojocul lui! Sa aiba grija de fata lui!"

"Nimic bun nu se anunta la Steaua cu acest servitor, cu acest pervers. Cum sa colaboreze bine cu Sorin Cartu, abia l-a jignit!"
"Travestita e atat de tampita, incat vrea sa spuna niste lucruri mai deosebite si incepe sa rada singura"
El este un servitor, cerseste mila suporterilor. E o persoana oarecare care nu trebuie bagata in seama"
"El e barbat? Pozitia pe care a luat-o in genunchi este specifica Travestitei. Ii place sa stea in genunchi! Ce barbat este el?!"

"Nu e niciun fel de problema ca m-a poreclit, asta este el, un servitor la Steaua, o sluga. El voia sa arate ca e un om cu personalitate, dar nu este deloc asa. O sa am eu ac de cojocul lui! Sa aiba grija de fata lui"

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com