14 martie 2011

Recomandare pentru olteni : Judas footballers!


By on 3/14/2011 08:57:00 p.m.


Oltenia fierbe,spiritul si mandria olteneasca a atins luni seara cote maxime cand dupa Barboianu si Gaman a semnat cu Dinamo!Patronul Craiovei Adrian Mititelu face ca toate orataniile zbierand slogane precum "Piturca arestat" sau "Mitica la puscarie cu gangsterii lui"!

Azi va oferim un remember cu niste jucatori enormi in comparatie cu coana Barboianu si nea Valerica care spun oltenii au tradat Craiova.Desigur in mintea unor oameni care se pricep la fotbal ca Dan Diaconescu la gatit ciorba de burta,precum Mititelu sau alti agramati ,Luis Figo,Ashley Cole,Seedorf,Michael Laudrup,Sol Campbell,Baggio,Cantona,Davids sau recentul Fernando Torres par jucatori mai slabi sau la fel de bine cotati precum marele lot de 24 de karate al Craiovei care doar prin conspiratii,furaciuni,arbitraje ostile,masinatiuni,agenturi straine,lorzi sith,klingonieni si balaurieni a ajuns sa se lupte pentru supravietuirea in Liga 1 si nu pentru titlul de campioana.
Cu totii ne amintim trecerea legendei Luis Figo de la FC Barcelona la rivala de moarte Real Madrid,suporterii Barcelonei i-au aruncat cu un cap de porc la executarea unui corner intr-un "El Clasico" jucat in anul 2002 pe Camp Nou!

Nici trecerea lui Fernando Torres de la FC Liverpool la Chelsea Londra nu a ramas fara urmari.Suporterii lui Liverpool au ars toate tricourile cu Torres si l-au numit Judas Scum!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com