27 martie 2011

Romania coada satului in preliminariile pentru Euro2012!Albania 8 puncte ,Romania 2 puncte...


By on 3/27/2011 01:47:00 a.m.


Razvan Lucescu si razboinicii lui au mai scris o fila de istorie sambata seara impotriva Bosniei,dupa ce au pierdut lamentabil in fata bosniacilor,echipa tricolora s-a alaturat unui grup select de echipe mizerabile si rudimentare precum Insulele Faroe,Malta,Liechtenstein,San Marino sau vecina de clasament Luxemburg.

Dupa ce ne repeta in numeroase randuri ca suntem din "lumea a 3 a" ,maestrul de ceremonii Razvan Lucescu aka "Baiatul lui Tata" ,a reusit sa duca "pe persoana fizica" echipa nationala in lumea a 3 a a fotbalului prin "reusita" sa de a acumula 2 puncte in 4 meciuri,ramanand astfel alaturi de valoroasa echipa a Luxemburgului singura echipa fara victorie in actualele preliminarii.

Daca in trecut cel supranumit de catre fanii nationalei "Muce Jr" sau "Mucescu" se scuza dupa fiecare esec dand vina pe ghinion,arbitrii,terenuri proaste,vreme nasoala,klingonieni,lorzi sith,serpilieni,balaurieni,gorilieni,cutremure,tsunami,ion iliescu sau minerii,de aceasta data selectionerul nu a mai avut nici un argument pentru jocul penibil al echipei.

Daca pe banca tehnica cu totii cunoastem faptul ca avem un antrenor de doi lei si trei parale,in teren multi jucatori au parut simple jaloane sau impostori.Rudimentarul Florescu,macelarul Alexa sau alpinistul Deac au parut ca inoata pe terenul din Zenica.

Viitorul nationalei arata foarte rau ,si in general al fotbalului romanesc dar totusi ne gandim de ce echipe precum Irlanda,Bulgaria sau Turcia isi permit antrenori de genul Trapatoni,Mateus sau Guus Hidink iar la nationala Romaniei dupa fiecare "kiks" dat de catre un selectioner planeaza fantoma lui "Satana" pentru o noua preluare a selectionatei de seniori.
Cum se gasesc bani pentru amicale fara noima contra Braziliei,Argentinei sau Uruguayului,cate 1 milion de caciula, asa s-ar putea gasi si pentru a plati un antrenor precum Hiddink cu 1.5 milioane de euro pe sezon.Toti romanii isi doresc ca echipa nationala de fotbal a Romaniei sa dispute meciuri cu Brazilia,Argentina sa Uruguay la un turneu final ci nu la amicale lipsite de insemnatate.

1.FRANTA 12p
2.BELARUS 8p
3.ALBANIA 8p
4.BOSNIA 7p
5.ROMANIA 2p
6.LUXEMBURG 1p

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com