21 martie 2011

Magee,supe la plic!


By on 3/21/2011 08:56:00 p.m.

Bute continua sa isi pastreze centura la categoria super mijlocie , boxand impotriva unor boxeri cu o valoare indoielnica.Ultimul care a cazut in plasa romanului a fost un irlandez cu nume de supa la plic!

Cum Lucian Bute continua sa ne surprinda prin luptele contra unor boxeri mediocrii, avem cateva propuneri pentru campionul nostru iubit.

Recent intors printre fotbalisti dupa suspendarea din cazul sibutramina si dupa corectia aplicata unui ospatar, Adrian Mutu se afla intr-o forma de invidiat si a marcat chiar in acest weekend in Serie A in meciul cu AS Roma.Dar Adrian Mutu ramane in continuare spaima ospatarilor dupa cazurile "Constanta" si "ospatarul albanez".Oricand Adrian poate fi un adversar periculos pentru campionul nostru Lucian.

Un alt candidat foarte serios poate fi chiar fostul nostru campion la box,cunoscut in ultimii anii pentru reclamele la iaurt,lapte,parizer si din videoclipurile cu mafia sau puya,Leonaaaaardddddd Dorofteeeeeeeiiiiiiii! Mosul se afla in plin scandal dupa ce mai multi angajati de la barul detinut de fostul boxer,au fost dati afara si batuti mar de catre Doroftei,care se credea furat si tradat de catre cei care spalau vasele si serveau mesenii cu bautura si bucate alese.
Doroftei este si un vesnic contestatar al lui Lucian Bute pe care il acuza ca e "gaina" si ca inca nu a aratat nimic ,el luptand numai cu mameluci si bucatari,"Mosul" dand exemplele Balbi sau Gatti cu care el s-a intrecut in pumni.

Un adversar cu talie poate fi si recentul asistent de la emisiunea lui Lolek si Bolek de dimineata de pe antena voicu1escu.Varul din Georgieni care spune ca se pricepe la fotbal si la pariurile sportive ,el spunand cu 3 zile inainte de inceperea etapei ca FCM Tg-Mures provoaca surpriza si invinge pe Dinamo chiar in "Groapa".
Distinsul domn cu trup de porc si fatza dubioasa,este in orice moment un veritabil sac de box pentru Lucian Bute.

Sorin Cartu, singurul om care a spart o "banca elvetiana" la meciul cu FC Basel sau Marius Lacatus, omul care "a batut" toate recordurile negative pe banca Stelei sunt alti posibili adversari care pot face in asa fel ca centura sa ramana la Lucian Bute in continuare!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com