3 martie 2011

Iata modelul de iesit din criza > Pandurul Marin Condescu a facut credit la banca "pe persoana fizica" ridicand suma de 400.000 de euro :)


By on 3/03/2011 08:03:00 p.m.


Presedintele pandurilor Marin Condescu a reusit intr-un final sa faca rost de bani pentru a platii datoria catre clubul Dinamo!Dupa aproape 2 saptamani de chin si scandal ,Condescu a apelat la cea mai simpla metoda si a dat roade din prima,un credit la banca "pe persoana fizica" in valoare de 400.000 de euro.Orice om simplu,pensionar,muncitor la taraba,lucrator comercial cu 800 ron salar` la hypermarket,femeie de servici sau angajat rebu poate face un credit "pe persoana fizica" in valoare de 400.000 de euro ! INCEARCA SI TU !

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com