8 martie 2011

Streaming live Barcelona - Arsenal !


By on 3/08/2011 01:47:00 p.m.


Televiziunea Romana la care cu totii cotizam prin taxa radio tv a ales sa transmita marti seara meciul Sahtior - AS Roma in detrimentul unui regal fotbalistic Barcelona - Arsenal.Reactiile microbistilor din Romania nu au incetat sa apara iar cei mai nemultumiti au facut chiar si o petitie sau au scris pe contul de facebook al TVR.Din pacate mortul de la groapa nu se mai intoarce iar cei care doresc sa urmareasca Barca - Arsenal sunt rugati sa se aboneze la providerul cu nume de parfum sau sa caute streaminguri live pe internet.

Cum blogul nostru interactiv sare mereu in ajutorul microbistilor cu ultimele noutati,scandaluri si clasamente ,va oferim mai multe alternative pentru a urmarii adevaratul meci al serii cel dintre FC Barcelona si Arsenal ci nu confruntarea dintre sovietici si fantoma din Roma.

streamingurile vor aparea cu cateva ore inainte de inceperea partidei!
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=107416&part=sports
aici aveti programul sopcast pentru vizionat.
http://www.sopcast.com/

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com