7 martie 2011

Piturca : Coana Mitza e de vina! MM Stoica : Piturca se urca pe laptop crezand ca e cantar si astepta sa-i afiseze greutatea!


By on 3/07/2011 06:59:00 p.m.


Umilinta suferita de Steaua pe teren propriu in fata Brasovului a dat drumu' la mizerie si bale la echipa militara.Victor Piturca un vechi contestatar al managerului Mihai Stoica,a iesit la atac si a sters pe jos cu "Mitza" dupa cum ii spune cel poreclit "Satana".Fostul selectioner al echipei nationale si antrenor al Craiovei spune ca cel mai mare vinovat pentru halimaiul din Ghencea este chiar cel care in trecut isi asuma toate victoriile si succesele echipei ,Mitza Stoica sau Coana Mitza.Piturca mai spune ca gestul servil si mizerabil facut de "Cumatra" care a ingenuncheat in fata suporterilor implorand iertare este unul facut din "perversitate" si pentru a-si atrage fanii de partea lui.

Auzind acestea,managerul care e la un pas de demisie MM Stoica nu s-a lasat mai prejos si i-a fript-o "Satanei" spunand ca "e o nulitate de antrenor","agramat" si ca marele Piturca s-a urcat pe laptop crezand ca e cantar si astepta sa-i afiseze greutatea!
Stoica nu l-a iertat nici pe "Nea Iemi" si ii reaminteste celui care a antrenat marea echipa a lui Nicolae Ceausescu ca a pierdut cu Petrolul pe Ghencea cu 4-1 .
MM a spus ca o colaborare cu Sorin Cartu este exclusa spunand ca e un antrenor mult prea slab si cu rezultate prea catastrofale pentru a ajunge la Steaua.

"Lasati-ma in pace cu coana MM! Toata lumea il blameaza pe Lacatus. De ce nu spune nimeni de coana Mitza? La performante, toata lumea il lauda pe MM-ul. A ajuns de rasul lumii, a obligat jucatorii sa stea in genunchi! El trebuie sa stea in genunchi, sa pupe gazonul si vestiarul ca a avut sansa sa ajunga la Steaua. De ce sa nu ii spun Mitza? O numesc cum vreau eu. E Mitza, asa ii spune toata lumea! a spus Victor Piturca

Piţurcă nu are habar ce este ăla un calculator, crede că e cântar. Aşa am auzit, odată s-a urcat pe un laptop pentru că a crezut că e cântar şi aştepta să i se afişeze greutatea", a spus MM Stoica

Cu totii am asistat astazi mai mult sau mai putin la circul mediatic de pe micul ecran unde personaje de poveste precum "Gigel","Satana" sau "Coana Mitza" ne-au umplut casele cu urari de bine.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com