23 martie 2011

Intamplarile lui Dodel,ghinioane sau prostie?


By on 3/23/2011 12:24:00 a.m.

De cateva zile se tot vorbeste despre accidentarea stupida a lui Dodel de la Steaua,care se pare ca inainte de meciul cu Vaslui de sambata seara,a cazut pe gresia din baie alunecand pe niste alifii cu care se unge frecvent.

Stelistii sau simpatizantii mediocrului om si fotbalist Dodel,sustin ca "baiatul e urmarit de ghinioane" dar cei mai realisti si integrii oameni sustin totusi ca deja putem vorbii de un nou caz "Bloc Notes".

Intamplarile prin care a trecut Dodel in ultimii ani nu lasa loc de interpretari,ele arata nivelul primitiv de interpretare a vietii de catre rudimentarul mijlocas cu porecla de satean.
Dupa ce a aratat ca nu se pricepe in alegerea unei partenere pentru destrabalare prin aparitiile lui publice alaturi de "Bomba lui Dodel" iar mai apoi alaturi de "Stramba lui Dodel" dupa o bataie intr-o bodega din Oltenita,Dodel din Ghencea a continuat si evolutiile modeste la echipa de club si la nationala dar a continuat si intamplarile parca desprinse din bancurile cu Bula.

De acum e clar pentru toata lumea ca avem de a face cu un nou fotbalist primitiv in privinta educatiei si intelectului.Dupa multi ani in care a tinut steagul sus si a fost cel mai "dobitoc" fotbalist roman din toate timpurile,Claudiu Raducanu se vede invins de catre culmea,tot un stelist pe nume Dodel.


PS : Pentru performantele si gloria adusa Romaniei si acestui neam, Gica Hagi nu a fost inclus in articol sau in top ,el avand mari sanse sa ajunga "rege" si in topul de mai sus alaturi de Dodel si Bloc Notes daca era inclus!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com