5 martie 2011

Dinamo, esecul in cifre si de ce nu vine lumea la stadion!


By on 3/05/2011 11:53:00 a.m.


Dinamo 3-4 U.Cluj 27 august
Dinamo 1-2 FC Vaslui 19 septembrie
Dinamo 1-2 Otelul 1 octombrie
Dinamo 2-2 U Craiova 14 noiembrie
Dinamo 0-0 Timisoara 27 noiembrie
Dinamo 2-2 Astra 4 decembrie
Dinamo 2-2 Pandurii 4 martie

Dinamo a inregistrat doar 4 victorii pe teren propriu din 11 partide.4 egaluri si 3 infrangeri.
Ceva notabil este si faptul ca orice echipa a venit in Stefan Cel Mare a marcat macar 1 gol ,exceptie facand Timisoara care a remizat 0-0.Echipa care se zbate pe locul 16 de la inceputul campionatului si a fost la un pas de dezafiliere,Pandurii Tg-Jiu a scos doua remize si a marcat nu mai putin de 4 goluri contra lui Dinamo in acest campionat.

Cand o echipa nu e in stare sa castige nici macar 5 partide in mai mult de jumatate de campionat pe teren propriu nu poate spera nici macar la cupe europene dar sa mai puna pretentii la titlul de campioana.

Interesant este ca dupa ce marcheaza echipa din Stefan Cel Mare face pasul inapoi conservand rezultatul,reusind acest lucru doar in meciul contra Stelei si Sportului Studentesc.

Jocul lamentabil si rudimentar aratat de Dinamo pe teren propriu este unul dintre factorii care a indepartat aproape definitiv spectatorii dinamovisti,care nu au putut vedea mai mult de doua victorii legate pe teren propriu in acest sezon.

1 japkomentarii:

  1. http://fcdinamo-bucuresti.blogspot.com/ cel mai bun site despre echipa dinamo bucuresti

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com