19 martie 2011

Doru de la Bacau a.k.a Spionu'


By on 3/19/2011 02:00:00 p.m.

Umblă o vorbă prin internetul ăsta mare că ar exista un mare spion-manelist român. Acesta işi face veacul prin diferite părţi ale lumii cunoscând personalitaţi ca Gheorghe Zamfir, Nicolae Guţă sau Preafericitul Teoctist. Sigur, la o primă vedere, veţi spune cu siguranţă că omul acesta este nebun de-a binelea. Însă lucrurile stau puţin mai diferit. Cu o meşă în cap în loc de păr, ochelari de cal si imaginaţie bogată, este deghizaţia perfectă pentru un spion cu renume mondial cum este si Doru de la Bacau.
Spionu' nostru, nu numai că are multe de făcut prin ţări străine, dar ne şi delectează cu video-uri care mai de care mai picante.
Vă propun să facem o calatorie in minunata lume a lui Doru de la Bacau, prima dată prin casa acestuia unde locuieşte cu mămica sa.


Observaţi, deci, dicţia şi tâmpenia de care dă dovadă Doru, numai pentru a păcăli audienţa. Nu vă lăsaţi înşelaţi de aparenţe, în fond el este un mare spion si va intra peste voi în case ca frigu în oase dacă va afla că aţi făcut ceva ilegal.
Acest Doru, promite multe. Mă mir cum de nu a ajuns la showul lui Capatos sau mai ştiu eu ce circ de genul ăsta.
În urmatorul videoclip vi-l prezentăm pe Doru "dezlantuit" de cuminţenia de care a dat dovadă în timpul prezentării casei lui. Vă avertizez că urmează imagini deosebit de frustrante în care Spionu' nostru gesticulează şi repetă cuvântul "bă" de atatea ori încat iţi vine să-ţi fuţi pruncii si muierea.


Îmbrăcat cu un tricou care se asortează de minune cu sacoul, "why so serious", Doru ne explică despre începuturile sale ca Spion în lumea aceasta nebună.

Şi ca să încheiem acest post în nota în care am început-o, publicăm un alt videoclip, tot cu Doru, într-o zonă turistică din Cehia, unde ne arată semnatura lui Tudor Gheorghe pe o copertă de revistă porno.

2 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com