21 martie 2011

La ei si nevestele de fotbalisti jongleaza mai bine cu mingea decat fotbalistii nostrii profesionisti!Nicolita, ia lectii de la Sylvie van der Vaart!


By on 3/21/2011 09:39:00 p.m.


Dacă vine cineva şi ne spune că ăia afară joacă altceva,spunem ca e un stereotip şi ne-am săturat să se tot facă comparaţii.Cu toţii ştim că Bănel Nicoliţa nu poate fi asemănat cu Malouda nici măcar la culoarea pielii sau la transpiraţie,că Romeo Surdu are miscări feminine si ireale pe terenul de joc,sau că Florin Costea driblează precum o mamaligă.De asemenea nu există comparaţie intre ce se joacă in campionatul intern si fotbalul "din lumea bună",dar când chiar şi nevasta unui fotbalist din Premier League jonglează cu mingea mai bine decât Tanase si Nicolita la un loc ,deja e o problema!
Chiar daca e un clip care probabil multi l-au vazut pe siteurile fitzuicilor,merita revazut!

Sylvie van der Vaart jongleaza cu mingea intr-un "making of" la o reclama!

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com