15 martie 2011

Louis van Gaal , acest Viorel Hizo al nemtilor.....


By on 3/15/2011 11:43:00 p.m.


Unii spun ca fotbalul nu e poezie,ca norocul ti-l faci singur.In povesti si basme se spune ca binele invinge intodeauna raul in final,dar pentru cine a vazut meciul din optimile Ligii Campionilor dintre Bayern si Inter poate sa se stearga la cur cu toate cele spuse in primul rand al articolului redactat imediat dupa finalul meciului.

Dupa o prima repriza in care Bayern a ratat cat nu a ratat Inter Milan in toate partidele de Serie A din acest sezon,nemtii s-au vazut egalati si invinsi pe final de catre o echipa rudimentara a italienilor.

Ca si Vasluiul lui Viorel Hizo,Bayern-ul lui van Gaal a primit un gol din offside si a fost golul care a cantarit in ecuatia calificarii.Intamplator sau nu si van Gaal ca si Viorel Hizo au avut de-a face la un moment dat cu Adrian Porumboiu!Louis van Gaal executand un procedeu de karate in finala Champions League Ajax-AC Milan din 1995 arbitrata de Ion Craciunescu si cu Adrian Porumboiu ca arbitru de rezerva! (foto van Gaal si Porumboiu)

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com