25 martie 2011

Hagi a plecat cu coada intre picioare de la Galata!


By on 3/25/2011 04:33:00 p.m.


Hagi a demisionat de la Galatasaray si a plecat pe usa din dos de la echipa turca.
Bilantul antrenorului Hagi este unul horror care spune totul despre valoarea indoielnica de antrenor a "Regelui", 9 infrangeri,3 egaluri si 4 victorii in campionatul intern si vreo 15 milioane de euro aruncati pe niste transferuri mai mult decat aberante care s-au facut pe axa "fratii Becali".

Bogdan Stancu,Culio,Zapata sau Yekta Kurtulus sunt cele 4 transferuri facute de Hagi in scurtul timp petrecut in Turcia.

Transferat cu surle si trambite pe o suma astronomica (6m/e) ,Bogdan Stancu a reusit sa marcheze doar un gol in cupa Turciei!

Un alt transfer de cascadorii rasului este cel al columbianului Robinson Zapata care nu prindea nici macar lotul la Steaua II dar a fost privit ca salvator de catre Hagi la Galatasaray.Zapata i-a multumit "Regelui" prin mai multe gafe monumentale pe care le-a comis in diverse meciuri care au dus la goluri greu de primit si din partea lui Stalin ,de multe ori gafele lui fiind decisive in stabilirea rezultatului final.

Transferul lui Yekta Kurtulus de la ultima clasata din campionatul Turciei pe 4 milioane de euro a fost o noua bomboana pe coliva pusa de "meseriasul" Hagi!

Gica Hagi,antrenorul,a mai aratat inca o data daca mai era nevoie,ca "nu le are" si ca e un antrenor de doi lei,incapatanat,pretentios si dusman cu limba romana!Toti romanii isi doresc ca pacostea si calamitatea de antrenor in spetza Gica Hagi sa se recunoasca infrant si sa renunte la antrenorat definitv,sau macar sa se limiteze la a antrena copii la academie,echipe de Old Boys sau pensionari de la azile.

Echipa de profesionisti si meseriasi "te japka" ii transmite urari de bine regelui : LASA-NE,DU-TE,PLEACA! cum zic "Daca ti-e frica de lup nu intri-n padure nu?"

ps: Pentru jucatorul si capitanul nationalei Romaniei,Gheorghe Hagi numai respect!

2 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com